Ποιος κατηγορεί τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει - iefimerida.gr

Ποιος κατηγορεί τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει

Ποιος κατηγορεί τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλές για τη ζωή του από τον «πατέρα» του Facebook ισχυρίζεται ότι δέχεται ένας Ινδός, ο οποίος στο παρελθόν είχε προκαλέσει τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ και τώρα το πληρώνει.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο Πραντίπ Μανουκόντα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί τον Φεβρουάριο του 2011 ότι έστελνε απειλητικά μηνύματα στον Ζούκερμπεργκ και είχε απελαθεί από τις ΗΠΑ, ο ισχυρός άνδρας του Facebook όχι μόνο απειλεί ότι θα τον σκοτώσει, αλλά δημιούργησε και ψεύτικο προφίλ στο Facebook, όπου τον παρουσιάζει ως μέλος της αλ Κάιντα.

Μετά την απέλασή του ο Μανουκόντα επέστρεψε στην Ινδία και μέσω της δικαστικής οδού προσπάθησε να προστατευτεί από τις απειλές του Ζούκερμπεργκ. Μάλιστα το δικαστήριο τον δικαίωσε, απαγορεύοντας στον Mr. Facebook να κάνει οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τη φήμη ή τη σωματική ακεραιότητα του άνδρα.

Ο ίδιος ωστόσο, επιμένει ότι ο Ζούκερμπεργκ δεν συνετίστηκε και συνεχίζει να τον απειλεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ