Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν δεν επιβεβαίωσε το email της Τρόικα για τα εργασιακά - iefimerida.gr

Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν δεν επιβεβαίωσε το email της Τρόικα για τα εργασιακά

Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν δεν επιβεβαίωσε το email της Τρόικα για τα εργασιακά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν δέχθηκε να επιβεβαιώσει την ύπαρξη επιστολής της Τρόικα προς τις ελληνικές αρχές σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις στην χώρα μας, ο εκπρόσωπος του Όλι Ρενμ, Σάιμον Ο' Κόνορ.

Κατά την τακτική ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, ο Ο' Κόνορ τόνισε πως εδώ και 2,5 χρόνια στην Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία μεταρρυθμίσεων που αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις. Συμπλήρωσε πως έχει σημειωθεί «μεγάλη πρόοδος» σε ό,τι αφορά τη βιωσιμότητα των δημοσιονομικών, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και τη δημιουργία μιας πιο δυναμικής αγοράς εργασίας.

Μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν είπε πως μόλις στην χώρα μας επιστρέψει η ανάπτυξη θα δημιουργηθούν πολλά οφέλη στην απασχόληση.

Επίσης ο Σάιμον Ο' Κόνορ, υποστήριξε πως η παραμονή της Τρόικα στην χώρα μας θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες χωρίς όμως να διευκρινίζει το πότε θα τελειώσει ο έλεγχος. Στην συνέχεια είπε πως το ζητούμενο των διαπραγματεύσεων είναι να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.

Ο Σάιμον Ο' Κόνορ σχολιάζοντας μάλιστα τις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είπε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και η Ισπανία θα λυθούν στην Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου, είπε πως δεν θα πρέπει να προεξοφλούνται τα αποτελέσματα της Συνόδου. Μάλιστα συμπλήρωσε ότι μέχρι τότε θα πρέπει να υπάρξουν ορισμένα στάδια μέχρι να φτάσουμε στην Σύνοδο.

Σημείωσε επίσης πως η Ελλάδα και η Ισπανία είναι δύο διαφορετικές χώρες για τις οποίες θα πρέπει να ακολουθηθούν και διαφορετικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ