Παπαδόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ δεν θα επιβάλλει κομματική πειθαρχία - iefimerida.gr

Παπαδόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ δεν θα επιβάλλει κομματική πειθαρχία

Παπαδόπουλος: Η ΔΗΜΑΡ δεν θα επιβάλλει κομματική πειθαρχία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση του πως η τυπική πλειονότητα των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να υλοποιηθούν οι αποφάσεις και η χώρα να παραμείνει στο ευρώ, εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Παράλληλα μιλώντας ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «δεν ξέρω ποιος άλλος και σχετίζεται με την χρεοκοπία και την επιστροφή της χώρας στη δραχμή. Μια τέτοια εξέλιξη, για μας, θα είναι καταστροφική».

Αναφερόμενος στην πρόθεση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Οδυσσέα Βουδούρη να καταψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, ο κ.Παπαδόπουλος απέκλεισε, πάντως, το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα όμως, απομένει στον κάθε βουλευτή, στο όποιο στέλεχος το οποίο διαφωνεί, στην κρισιμότερη στιγμή της κοινοβουλευτικής πορείας της ΔΗΜΑΡ και να παραβιάσει μια συμφωνία η οποία είναι με ευρύτατη πλειοψηφία, το αν θα μπορεί να παραμείνει στο κόμμα».

Ο κ.Βουδούρης επεσήμανε μιλώντας στο BHMA «Εγώ δεν βγαίνω να δηλώσω ότι θα καταψηφίσω κάτι, δεν είμαι εναντίον σε κάτι. Εγώ δηλώνω, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι είμαι συνεπής με αυτά με τα οποία δεσμευτήκαμε. Λέω ότι υποστηρίζω, με όλες τις δυνάμεις μου, την προγραμματική συμφωνία. Η προγραμματική συμφωνία ρητά προβλέπει ότι δεν θα κάνουμε οριζόντιες περικοπές». Επέμεινε, ωστόσο, ότι θα καταψηφίσει οριζόντιες περικοπές και πρόσθεσε: «Υπάρχουν αυτά τα 11,5 δισεκατομμύρια, στα 60 έως 70 δισεκατομμύρια της παραοικονομίας, στα 20 δισεκατομμύρια της γραφειοκρατίας, της διαπλοκής, στα 30 έως 40 δισεκατομμύρια της φοροδιαφυγής, στα πολλά δισεκατομμύρια της σπατάλης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ