Η Αντέλ αποφάσισε – επιτέλους – να δείξει τη φουσκωμένη κοιλιά της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Αντέλ αποφάσισε – επιτέλους – να δείξει τη φουσκωμένη κοιλιά της [εικόνα]

Η Αντέλ αποφάσισε – επιτέλους – να δείξει τη φουσκωμένη κοιλιά της [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Αντέλ να έκανε ότι μπορεί αρχικά για να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της και στη συνέχεια για να κρατήσει την εξέλιξη της κύησής της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι, όμως δεν είναι εύκολο πράγμα να γλυτώσεις από τους φωτογράφους.

Έτσι λοιπόν, η πρώτη φωτογραφία της φουσκωμένης κοιλιάς της 24χρονης τραγουδίστριας είναι γεγονός, και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Βέβαια, κρίνοντας από το στενό μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για τη βόλτα που έκανε στο Λονδίνο με τον αγαπημένο της, Σάιμον Κονέκι, μάλλον αποφάσισε να κάνει το χατήρι των παπαράτσι και να τους δώσει αυτό που κυνηγούν τόσον καιρό.

Η Αντέλ αποφάσισε – επιτέλους – να δείξει τη φουσκωμένη κοιλιά της [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται ότι η Αντέλ κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της επί μήνες, μέχρι τον Ιούνιο που αποκάλυψε στους θαυμαστές της τα ευχάριστα, γράφοντας στην ιστοσελίδα της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που σας ανακοινώνω ότι ο Σάιμον και εγώ περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Ήθελα τα νέα να τα ακούσετε πρώτα από εμένα. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ