Το μήνυμα στήριξης του Ζοσέ Μουρίνιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο - iefimerida.gr

Το μήνυμα στήριξης του Ζοσέ Μουρίνιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Το μήνυμα του Ζοσέ Μουρίνιο στον Κριστιάνο Ρονάλντο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα στήριξης στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, έστειλε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο 49χρονος τεχνικός είχε τηλεφωνική επικοινωνία την Δευτέρα με τον 27χρονο σούπερ σταρ, που βρίσκεται στην Πορτογαλία λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της χώρας του, στην διάρκεια της οποίας ο «Μου» τόνισε στον «CR7» πως είναι σημαντικός παίκτης για την Ρεάλ. «Είσαι ένας σημαντικός παίκτης εδώ. Θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε και μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία για αυτό. Θέλεις να σε εκτιμούν και να σε αγαπούν εδώ. Θα σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείς. Θα μιλήσουμε περισσότερο όταν επιστρέψεις. Εμείς είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βοηθήσουμε», είπε ο Μουρίνιο στον Ρονάλντο σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ