Εξεταστική στα ΑΕΙ τέλος – Ξεκινούν απεργία οι καθηγητές - iefimerida.gr

Εξεταστική στα ΑΕΙ τέλος – Ξεκινούν απεργία οι καθηγητές

Εξεταστική στα ΑΕΙ τέλος – Ξεκινούν απεργία οι καθηγητές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου διακόπτεται η εξεταστική περίοδος στα ΑΕΙ, αφού οι καθηγητές θα προχωρήσουν σε απεργία, η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε κινητοποίηση διαρκείας εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους για τη μείωση των αποδοχών τους που προβλέπεται στα ειδικά μισθολόγια.

H Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας των Πανεπιστημιακών (ΠΟΣΔΕΠ) αποφάσισε, στη συνεδρίασή της, να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου κόβοντας στη μέση την εξεταστική περίοδο.

Την επομένη της απεργίας, δηλαδή την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να συνεδριάσει η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΟΣΔΕΠ και να συγκεκριμενοποιήσει τη διάρκεια και τη μορφή των κινητοποιήσεων στις οποίες προσανατολίζεται ο κλάδος.

Και στα ΤΕΙ όμως οι καθηγητές αναμένεται να μην κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια και να προχωρήσουν και αυτοί με τη σειρά τους σε κινητοποιήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ