Συνάντηση με τον Ρομπάι ζητά ο Αλέξης Τσίπρας - iefimerida.gr

Συνάντηση με τον Ρομπάι ζητά ο Αλέξης Τσίπρας

Συνάντηση με τον Ρομπάι ζητά ο Αλέξης Τσίπρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να συναντηθεί με τον πρόεδρο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, ζήτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικοινώνησε με το γραφείο του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και ζήτησε να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών, όταν ο δεύτερος επισκεφθεί την Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη του επικεφαλής του Εurogroup στην Αθήνα, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αρνήθηκε να εντάξει στο πρόγραμμά του συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, παρά το γεγονός ότι είχε έγκαιρα ζητηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Γιούνκερ, μετά τον θόρυβο που είχε προκληθεί, είχε ζητήσει ανεπίσημη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα για το πρωί της Πέμπτης 23 Αυγούστου.

Η απάντηση όμως από το γραφείο του κ. Τσίπρα ήταν αρνητική, καθώς κρίθηκε ως «μη σοβαρή», που δεν συνάδει με τον θεσμικό ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γιατί δεν νοείται ανεπίσημη συνάντηση, δηλαδή ιδιωτική, τη στιγμή που είχε ζητηθεί επίσημη συνάντηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ