Γεννηματά: Εκτός ορίων η Τρόικα, εάν νομίζει την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα - iefimerida.gr

Γεννηματά: Εκτός ορίων η Τρόικα, εάν νομίζει την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα

Γεννηματά: Αν η Τρόικα νομίζει ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρά λόγια μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την Τρόικα, καλώντας την να αντιληφθεί πως ο ελληνικός λαός έχει κάνει τα τελευταία χρόνια πολλές θυσίες.

«Οι εκπρόσωποι της Τρόικα πρέπει να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια. Προσπάθεια που δεν έχει γίνει σε καμία άλλη χώρα και που πρέπει να αναγνωριστεί» αναφέρει η Φώφη Γεννηματά.

Σχολιάζοντας το non paper της Τρόικα σχετικά με τις ρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, η Φώφη Γεννηματά, τονίζει πως: «Το ΠΑΣΟΚ έχει κατ' επανάληψη τονίσει ότι οι εργασιακές σχέσεις πρέπει να επιστρέψουν στο επίπεδο που ορίζει το ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο».

Παράλληλα σχολιάζει πως «αν η Τρόικα νομίζει ότι η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα και ότι οι πολίτες της αντέχουν και άλλη πίεση, τότε βρίσκεται εκτός των ορίων της εντολής της».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ καταλήγει πως «ως εκ τούτου τα θέματα αυτά δεν είναι καν προς συζήτηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ