Ποια εμπόδια υπάρχουν στην συμμετοχή της Κάτιας Δανδουλάκη στο Dancing with the Stars - iefimerida.gr

Ποια εμπόδια υπάρχουν στην συμμετοχή της Κάτιας Δανδουλάκη στο Dancing with the Stars

Ποια εμπόδια υπάρχουν στην συμμετοχή της Κάτιας Δανδουλάκη στο Dancing with the
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάτια Δανδουλάκη είχε δηλώσει πριν από την αναβολή του Dancing with the Stars, την επιθυμία της να συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο του σόου. Η επιθυμία της αυτή παραμένει, ωστόσο υπάρχουν κάποια εμπόδια.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ότι «το ενδιαφέρον μου ισχύει. Το πρόβλημά μου τώρα είναι το θεατρικό. Να δω αν θα μου το επιτρέψει το πρόγραμμά μου, γιατί το σόου είναι Κυριακές», και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν είπα όχι σε κάτι μου έκανε κλικ μέσα μου».

Παράλληλα, τόνισε πως η τηλεόραση για την ίδια ήταν πάντα ένα τεράστιο έσοδο, αν και ποτέ δεν την έκανε γι' αυτόν τον λόγο, και κατέληξε: «Όποιοι νομίζουν ότι μπορούν να διαλέξουν, είναι πολύ βαθιά νυχτωμένοι. Τα χρήματα που παίρναμε πρέπει να τα ξεχάσουμε. Όποιος δεν το έχει καταλάβει...κακό του κεφαλιού του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ