Αυτοί είναι οι "ράμπο" του ΣΔΟΕ που κατηγορούνται για δωροδωκία - iefimerida.gr
ΕΛΛΑΔΑ 

Αυτοί είναι οι "ράμπο" του ΣΔΟΕ που κατηγορούνται για δωροδωκία

Μετά από απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ οι οποίοι κατηγορούνται για δωροδοκία. Οι κατηγορούμενοι είναι οι: Κωνσταντίνος Σερλής του Μιχαήλ, γεννηθείς το 1963,ο συνομήλικος του, Γιώργος Τσικνάκος του Εμμανουήλ, και Δημήτρης Μαλιάγκας του Νικολάου γεννημένος το 1966.
Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν για απόπειρα εκβίασης επιχειρηματία στην περιοχή Ιεράς Οδού-Αιγάλεω, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον τους είναι σε βαθμό κακουργήματος. Στην κατοχή του ενός από τους εφοριακούς, βρέθηκε την ώρα της σύλληψης και πιστόλι με σφαίρες, το οποίο κατείχε παράνομα. Στην κατοχή του βρέθηκαν επίσης 9.160 ευρώ και στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα 85.570 ευρώ μαζί με πολυτελές αυτοκίνητο. Όλα κατασχέθηκαν. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις εφοριακοί είχαν επισκεφθεί πριν από δέκα ημέρες την επιχείρηση και απαίτησαν τα χρήματα. Η ιδιοκτήτρια ενημέρωσε τις αρχές και οργανώθηκε η επιχείρηση σύλληψής τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ