Μιχελογιαννάκης (ΔΗΜΑΡ): Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα αν κατατεθούν σε ένα άρθρο - iefimerida.gr

Μιχελογιαννάκης (ΔΗΜΑΡ): Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα αν κατατεθούν σε ένα άρθρο

Μιχελογιαννάκης (ΔΗΜΑΡ): Δεν θα ψηφίσω τα μέτρα αν κατατεθούν σε ένα άρθρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αντάρτικο» ετοιμάζεται να κάνει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος δήλωσε πως θα καταψηφίσει τα νέα μέτρα εάν κατατεθούν σε ένα μόνο άρθρο, ή αν ενταχθούν στον προϋπολογισμό.

Μιλώντας στο «Βήμα» ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κάνει λόγο μάλιστα για πραξικόπημα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, εάν ακολουθήσει αυτήν την πρακτική για την ψήφιση των μέτρων. Επίσης ο κ. Μιχελογιαννάκης δηλώνει πως θα ψηφίσει όσα μέτρα περιλαμβάνονται στην προγραμματική συμφωνία των κομμάτων, μόνο εάν κατατεθούν κατά άρθρο όπως ο ίδιος θεωρεί πως πρέπει να γίνει.

«Αν ο Πρωθυπουργός επιλέξει να φέρει τα μέτρα είτε στον προϋπολογισμό είτε σε ένα άρθρο, αυτό σημαίνει αποτυχία του εγχειρήματος συνεργασίας και όχι όρθιο αλλά λυγισμένο βουλευτή. Αυτή η πράξη θα είναι πραξικοπηματική γιατί η ανατροπή του παλιού και σάπιου πολιτικού συστήματος απαιτεί ισχυρή βουλή και όρθιο βουλευτή», υποστήριξε.

«Αν λοιπόν φέρουν στη Βουλή σε ένα άρθρο ή στον προϋπολογισμό θα καταγγείλω και θα καταψηφίσω. Θα βγω στα κεραμίδια. Αν έρθουν τα μέτρα κατά άρθρα θα ψηφίσω αυτά που αναφέρονται και μόνο στην προγραμματική συμφωνία» καταλήγει ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ