Μια νέα πεζογέφυρα αποκτά το Μαρούσι στη λεωφόρο Κηφισίας - iefimerida.gr

Μια νέα πεζογέφυρα αποκτά το Μαρούσι στη λεωφόρο Κηφισίας

Μια νέα πεζογέφυρα αποκτά το Μαρούσι στη λεωφόρο Κηφισίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δεύτερη πεζογέφυρα έχει πλέον το Μαρούσι στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αναβρύτων, ενώνοντας έτσι το ανατολικό Μαρούσι με το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Τα εγκαίνια του έργου πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Ο υπουργός χαρακτήρισε την πεζογέφυρα «ένα χειροπιαστό έργο, που βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε έναν μεγάλο δήμο της Αθήνας», προσθέτοντας ότι «αυτό που χρειαζόμαστε σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, είναι το χειροπιαστό, το μετρήσιμο, το συγκεκριμένο έργο».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης επισήμανε ότι η γέφυρα θα φυλάσσεται με κάμερες, προκειμένου να προστατεύεται από φθορές.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο δήμος προγραμματίζει να κατασκευάσει άλλες δύο πεζογέφυρες, μία στο βόρειο κομμάτι του δήμου, που θα συνδέει την πόλη με το δάσος Συγγρού και μία άλλη στην Αγίου Κωνσταντίνου.

Το έργο κατασκευής της πεζογέφυρας στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Αναβρύτων (προϋπολογισμού 2.087.399 ευρώ) χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ