Προλαβαίνει δεν προλαβαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Προλαβαίνει δεν προλαβαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Προλαβαίνει δεν προλαβαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου τα γεννέθλια του ΠΑΣΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξακολουθεί η σεναριολογία για το αν θα παραστεί ή όχι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, στα αποψινά γενέθλια του κόμματος που ίδρυσε ο πατέρας του.

Ο κ.Παπανδρέου ταξιδεύει από... χθες το απόγευμα, από το Κέιπ Τάουν και - μέσω ανταπόκρισης αεροπλάνου στο Λονδίνο- αναμένεται να επιστρέψει περί τις 17.30 ώρα Ελλάδας στην Αθήνα.

Από χρόνους είναι οριακά, καθώς η εκδήλωση ξεκινά στις 19.30, ωστόσο αν προλάβει και δεν υπάρξει καθυστέρηση στην ανταπόκριση, «θα παραστεί οπωσδήποτε» όπως έλεγαν συνεργάτες του στο iefimerida.

Στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού, επικρατεί προβληματισμός για τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα της παρουσίας του στην εκδήλωση Βενιζέλου για τα 38 χρόνια του ΠΑΣΟΚ και όπως λένε ορισμένοι «δεν πρέπει ο Γιώργος να χαρίσει το Κίνημα στο Βαγγέλη».

Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραμείνει ελάχιστα 24ωρα στην Αθήνα καθώς τις αμέσως προσεχείς ημέρες αναχωρεί για το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, όπου θα παραδώσει σειρά διαλέξεων, προσκεκλημένος του τοπικού πανεπιστημίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ