Την Παρασκευή η εκδίκαση της υπόθεσης του Ηλία Κασιδιάρη - iefimerida.gr

Την Παρασκευή η εκδίκαση της υπόθεσης του Ηλία Κασιδιάρη

Την Παρασκευή η εκδίκαση της υπόθεσης Κασιδιάρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής θα παρουσιαστεί την Παρασκευή στο δικαστήριο, οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση για την οποία κατηγορείται. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μάλιστα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε ζητήσει από τις 12 Ιουλίου την άρση της βουλευτικής του ασυλίας του με σχετικό έγγραφο του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ενώ εν συνεχεία κατέθεσε ανάλογο αίτημα και προς την Εισαγγελία, καθώς, σύμφωνα με τον νόμο, η Βουλή αποφασίζει και για αδικήματα που έχουν διαπραχθεί από βουλευτές σε περιόδους προ της εκλογής τους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης σήμερα, αναβλήθηκε λόγω ωραρίου, ενώ εκκρεμεί αίτημα που έχει υποβάλει ο κ. Κασιδιάρης για άρση των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα, που του έχουν επιβληθεί για την υπόθεση αυτή.

Η αρμόδια εισαγγελέας πάντως έχει ζητήσει, με πρότασή της στο Συμβούλιο Εφετών, να μην γίνει δεκτό το αίτημα του Ηλία Κασιδιάρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ