Πλατινί: «Η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον τρόπο να επανέλθει» - iefimerida.gr

Πλατινί: «Η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον τρόπο να επανέλθει»

Πλατινί: «Η ΑΕΚ πρέπει να βρει τον τρόπο να επανέλθει»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις κατάλληλες λύσεις πρέπει να βρει κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και η ΑΕΚ που αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σύμφωνα με τον Μισέλ Πλατινί.

Ο πρόεδρος της UEFA μιλώντας στην εφημερίδα «Goal» τόνισε πως δεν είναι ευχάριστο να τιμωρείται μία ομάδα με ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως όταν δεν έχει κάποιος λεφτά, δεν μπορεί να αγοράζει Ferrari.

«Δεν είναι ευχάριστο να τιμωρείς μια ομάδα και να την αποκλείεις από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αλλά πλέον υπάρχει αυτός ο κανονισμός, τον θεωρούμε όλοι επιβεβλημένο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι κανονισμοί θα πρέπει να εφαρμόζονται. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο», είπε αρχικώς ο Μισέλ Πλατινί, ενώ για το αν είναι η ενδεδειγμένη λύση για να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τα προβλήματά της η χρησιμοποίηση νεαρών παικτών, είπε:

«Ως πρόεδρος της UEFA δεν θα έκανα ποτέ κανένα σχόλια για την επιλογή μιας ομάδας. Η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της και να βρει τον τρόπο να επανέλθει. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν πράττει σωστά ή λάθος. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όταν δεν έχεις λεφτά, δεν αγοράζεις Ferrari. Κάθε ομάδα καλείται μόνη της να βρει τις κατάλληλες λύσεις για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ πρόεδρος Ferrari UEFA Μισέλ Πλατινί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ