Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0 επί της Γρανάδα, όμως μετά την πρώτη νίκη των «μερένγκες» στη φετινή Primera Division δήλωσε ότι δεν είναι χαρούμενος στους Μαδριλένους και μάλιστα έχει ήδη ζητήσει από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αποχωρήσει από την ομάδα.

«Είμαι στεναχωρημένος εξαιτίας ενός επαγγελματικού λόγου και ο σύλλογος γνωρίζει ποιος είναι αυτός. Γι' αυτό δεν πανηγύρισα τα γκολ που πέτυχα επειδή δεν είμαι χαρούμενος», τόνισε αρχικώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Ευρώπη πήρε ο Αντρές Ινιέστα και όχι ο ίδιος: «Δεν έχει να κάνει με τον Ινιέστα. Δεν θα μιλήσω πλέον γι' αυτό και θα επικεντρωθώ τώρα στην Πορτογαλία».

Οπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε το Σάββατο με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και του ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο Ρονάλντο φέρεται να είπε πως δεν αισθάνεται καλά πλέον στους Μαδριλένους, ενώ τα ρεπορτάζ των Ισπανών αναφέρουν πως ο Πορτογάλος δεν έχει πλέον καλές σχέσεις με αρκετούς από τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ