Απόψε και ο ΣΥΡΙΖΑ γιορτάζει τη δική του 3η Σεπτέμβρη - iefimerida.gr

Απόψε και ο ΣΥΡΙΖΑ γιορτάζει τη δική του 3η Σεπτέμβρη

Απόψε και ο ΣΥΡΙΖΑ γιορτάζει τη δική του 3η Σεπτέμβρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι κεντρικός ομιλητής στην αποψινή ανοιχτή εκδήλωση στη Νίκαια που γίνεται ανήμερα της 3ης Σεπτέμβρη και διοργανώνεται από πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Μετά την έντονη κριτική που ασκήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί τη γενέθλια ημερομηνία του ΠΑΣΟΚ, η Κουμουνδούρου επιχειρεί να πάρει αποστάσεις αλλά επιμένει στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Με χθεσινή ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι η ανοιχτή εκδήλωση της Νίκαιας με θέμα «Με τη Δημοκρατική Παράταξη της Αριστεράς στον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία-Λαική Κυριαρχία-Κοινωνική Απελευθέρωση σήμερα» διοργανώνεται από τη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ «Νέος Αγωνιστής».

Πράγματι η εκδήλωση διοργανώνεται από τα στελέχη Νίκο Κασιμάτη, Δημήτρη Ασημακόπουλο και Γιάννη Χατζηαντωνίου που προέρχονται από τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και αποχώρησαν την περίοδο 2006-2007 όταν διεφώνησαν με την αλλαγή του άρθρου 16 του Συντάγματος για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μετεπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ τόνιζαν πάντως ότι δεν είναι δυνατόν να κατηγορείται το κόμμα γιατί τιμά την 3η Σεπτέμβρη όταν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει τον χαρακτήρα που είχε την εποχή της ίδρυσής του από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Τα ίδια στελέχη απαντούν και στη μομφή ότι ο Αλέξης Τσίπρας «κλέβει» τα συνθήματα του ΠΑΣΟΚ λέγοντας : «Και ο Ανδρέας Παπανδρέου έκλεψε τα συνθήματα της Αριστεράς το '80».

Ας σημειωθεί ότι στην αφίσα της εκδήλωσης είχε αναγραφεί αρχικά ότι θα μιλούσε και ο Μενέλαος Γκίβαλος, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε για την παράλληλη εκδήλωση με το ΠΑΣΟΚ, και το όνομά του αντικαταστάθηκε από αυτό του κ. Χατζηαντωνίου.

Ο κ. Τσίπρας θα φθάσει στην πλατεία Νίκαιας απευθείας από τη Βενετία όπου μίλησε χθες το βράδυ και θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ