Τα ζώδια της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποβάλετε ανασφάλειες και φοβίες και γίνετε πιο δυναμικοί, διεκδικώντας τις απαιτήσεις σας με διπλωματικό τρόπο. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να προβείτε σε συνεργασίες ή να υπογράψετε συμφωνίες. Εξετάστε εξονυχιστικά τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα, επεξεργαστείτε τους στόχους σας και προγραμματίστε τις κινήσεις σας για αργότερα. Η συνεννόηση με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι καλή αρκεί να πιστεύετε στη σχέση σας. Θα συμβούν ξαφνικά γεγονότα που θα δώσουν τις λύσεις που ψάχνατε για τα ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο καιρό.

Ταύρος

Για να επιτύχετε καλύτερες συνεργασίες θα πρέπει να κοντρολάρετε τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να μπορέσετε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ίσως μια σχέση που σας απογοήτευσε στο παρελθόν θα σας ξαναδοθεί η ευκαιρία να ανθήσει! Παράλληλα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας. Στον ερωτικό σας τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι διαφορές των χαρακτήρων σας, οι αντικρουόμενες διαθέσεις σας και η φόρτιση από την καθημερινότητα, θα σας φέρουν προβλήματα.

Δίδυμοι

Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα σήμερα. Προτάσεις και προσφορές για καινούργιες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς αυτήν την περίοδο. Στον ερωτικό τομέα οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν αν φανείτε διαλλακτικοί και έχετε διάθεση συνεννόησης.

Καρκίνος

Αναθεωρήσεις στα σχέδια και στους στόχους σας είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα. Κάντε λίγο ακόμα υπομονή και τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους σύντομα. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της ευνοϊκής περιόδου. Πολλοί από εσάς σχεδιάζετε σημαντικές εξελίξεις και βρίσκεστε σε ένα οργασμό σκέψεων και συζητήσεων ακόμη και παρασκηνιακών που αφορούν επαγγελματικά θέματα. Προσπαθήστε τώρα με την Ανάδρομη Αφροδίτη να ξεκαθαρίσετε με τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

Λέων

Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Κάποιες καθυστερήσεις, εμπόδια ή αναβολές που υπήρχαν έως τώρα στα σχέδιά σας, εξαλείφονται και σταδιακά θα τεθούν σε τροχιά εξέλιξης. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσοχή μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες. Σχεδιάστε μια πιο οργανωμένη τακτική για να αντιμετώπισετε ορισμένα προβλήματα που θα προκύψουν στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Παρθένος

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για κάτι έντονο αυτή την περίοδο, που θα σας ανανεώσει. Παράλληλα αυτό το διάστημα ευνοούνται και οι όποιοι οικονομικοί διακανονισμοί. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του γιατί θα σας βοηθήσει να τον πλησιάσετε πιο πολύ και να κερδίσετε πάλι την εμπιστοσύνη του. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος γαι να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας.

Ζυγός

Αρωγός στην όλη σας προσπάθεια θα είναι και ο ερωτικός τομέας. Ενώ ευχάριστα και διασκεδαστικά θα περάσετε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αναμένετε να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας βοήθησουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας. Παράλληλα θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σας οδηγήσουν σε λάθος ενέργειες.

Σκορπιός

Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις. Ο διάλογος μαζί τους, μπορεί να λύσει προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Φροντίστε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσου να ξεφύγετε από το παρελθόν.

Τοξότης

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σας και κρατήστε αυτές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Οι ελεύθεροι να είστε προετοιμασμένοι γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις εφήμερες σχέσεις όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Στα οικονομικά κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε καινούργια ανοίγματα. Τα άστρα προβλέπουν για τον ερωτικό σας τομέα, ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βρείτε λύσεις από κοινού με τον σύντροφο σας, για τα προβλήματα που έχετε και θα καλύψετε την απόσταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Αποφύγετε ωστόσο αυτό το διάστημα να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Οπλιστείτε με υπομονή και στο τέλος θα κερδίσετε τους περισσότερους από τους στόχους σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας.

Υδροχόος

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να αναθεωρήσετε τη στάση σας για πολλά πράγματα. Η απόδοση στη δουλειά σας θα είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο, πράγμα που θα ευχαριστήσει πολύ τους ανωτέρους σας. Ο τομέας τής καριέρας απορροφά τον περισσότερο από το χρόνο σας αυτό το διάστημα. Όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι καλό θα είναι να προσέχετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί.

Ιχθείς

Ένα γενικότερο κλίμα αναστάτωσης θα επικρατήσει αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε υπομονή, οι προσπάθειες που κάνετε τώρα θα αποδώσουν καρπούς σε ένα μήνα περίπου και έτσι θα δικαιωθείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ίσως μια σχέση που σας απογοήτευσε στο παρελθόν θα σας ξαναδοθεί η ευκαιρία να ανθήσει! Παράλληλα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Σε αυτό το δύσκολο έργο θα μπορέσετε να ζητήσετε βοήθεια από έμπειρους ανθρώπους, που έχουν περισσότερες γνώσεις πάνω στα θέματα που σας απασχολούν και μπορούν να σας στηρίξουν, βρίσκοντας σας τρόπους για να φτάσετε πιο γρήγορα στην επιτυχία. Συνεχίσετε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, αρκεί να συλλέξετε πρώτα πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο έξυπνα και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ