Μπήκε για τα καλά το Φθινόπωρο - Αίθριος ο καιρός με ισχυρούς ανέμους - iefimerida.gr

Μπήκε για τα καλά το Φθινόπωρο - Αίθριος ο καιρός με ισχυρούς ανέμους

Μπήκε για τα καλά το Φθινόπωρο - Αίθριος ο καιρός με ισχυρούς ανέμους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, ο καιρός αναμένεται αίθριος με ισχυρούς ανέμους που τοπικά θα φτάσουν μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με ισχυρούς ανέμους μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αίθριος προβλέπεται ο καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αίθριος και η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου ενώ στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπεται αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο προβλέπεται επίσης αίθριος καιρός, με ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους που θα φτάσουν μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ