ΚΚΕ: Ο Ολάντ είπε την αλήθεια για το βάθος της καπιταλιστικής κρίσης - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Ο Ολάντ είπε την αλήθεια για το βάθος της καπιταλιστικής κρίσης

ΚΚΕ: Ο Ολάντ είπε την αλήθεια για το βάθος της καπιταλιστικής κρίσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην άποψη ότι ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, είπε την αλήθεια για το βάθος και για το μακρόχρονο της καπιταλιστικής κρίσης, διατυπώνει το ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Περισσού, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα και την κρίση στην Ευρωζώνη, αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «μπορεί ο Ολάντ να μην έφερε τον νέο αέρα που προεκλογικά έλεγαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης και ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, είπε την αλήθεια που εδώ συγκαλύπτουν, για το βάθος και για το μακρόχρονο της καπιταλιστικής κρίσης».

«Ο λαός δεν πρέπει να αποδεχτεί νέες θυσίες, ούτε να δώσει βάση στις υποσχέσεις για φιλολαϊκή διαχείριση της κρίσης μέσα στην ΕΕ και χωρίς σύγκρουση με τα μονοπώλια. Ανάπτυξη για το λαό και όχι για τα καπιταλιστικά κέρδη. Αυτό είναι το πραγματικό δίλημμα» καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ