Αιφνιδιαστική επίσκεψη Σαμαρά στην Ομόνοια και τους γύρω δρόμους - iefimerida.gr

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Σαμαρά στην Ομόνοια και τους γύρω δρόμους

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Σαμαρά στην Ομόνοια και τους γύρω δρόμους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περιοχή της Ομόνοιας επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου, αιφνιδιαστικά ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με την συνοδεία του υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Νίκου Δένδια.

Ο πρωθυπουργός έκανε έναν περίπατο τόσο στην πλατεία όσο και στους γύρω δρόμους, διαπιστώνοντας ιδίοις όμμασι την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Κέντρο. Παράλληλα είχε συνομιλίες με καταστηματάρχες της περιοχής, ενώ ήπιε καφέ και σε δύο καταστήματα.

Κατά την επίσκεψή τους, πρωθυπουργός και υπουργός είχαν διάλογο, κατά τον οποίο εκφράστηκε η διαπίστωση και των δύο για βελτιωμένη εικόνα του κέντρου της πόλης, γεγονός που, όπως σημείωσε ο Νίκος Δένδιας, αναγνωρίζεται από τον κόσμο της περιοχής. Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως η Αθήνα, όπως και όλη η χώρα, πρέπει να παραδοθούν απολύτως ασφαλείς στους κατοίκους, διότι «ο Έλληνας δεν μπορεί να ζήσει διαφορετικά».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ