Ποιος είπε ότι για να φτιάξεις ένα ρομπότ απαιτούνται χρήματα και δυσεύρετα υλικά; [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποιος είπε ότι για να φτιάξεις ένα ρομπότ απαιτούνται χρήματα και δυσεύρετα υλικά; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς μπορείτε να κάνετε τα παιδιά σας, αλλά και εσάς τους ίδιους να ασχοληθείτε με το θαυμαστό κόσμο της ρομποτικής, αντί να κάθεστε σαν ζόμπι μπροστά στην plasma οθόνη παίζοντας ηλίθια παιχνίδια και τρώγοντας σουβλάκια, πιστεύοντας πως έτσι είστε μέτοχοι στο τεχνολογικό πνεύμα των καιρών;

Η Kathy Ceceri αρθρογραφεί στο περιοδικό Wired και είναι συγγραφέας του σπουδαίου βιβλίου για παιδιά με τίτλο Robotics-Discover the Science and Technology of the Future with 20 Projects (Nomad Press) ή ελληνιστί: Ρομποτική ή πώς να ανακαλύψετε την επιστήμη και την τεχνολογία μέσα από 20 πρότζεκτς.

Κύριο μέλημά της είναι να αποδομήσει την κυρίαρχη αντίληψη που θέλει την ενασχόληση με τη ρομποτική να προϋποθέτει μεγάλα χρηματικά ποσά και υλικά που μόνο από τη NASA μπορεί κανείς να προμηθευτεί.

Στα βίντεο που ακολουθούν και τα οποία επέλεξε η ίδια να παρουσιάσει στο πλαίσιο σχετικού με το θέμα άρθρου της, αποδεικνύεται πως μπορεί κανείς να φτιάξει ολόκληρους Φρανκεστάιν από απλά καθημερινά υλικά έως σκουπίδια...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ