«Γκέλα» του Παναθηναϊκού στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super league - iefimerida.gr

«Γκέλα» του Παναθηναϊκού στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super league

«Γκέλα» του Παναθηναϊκού στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super league
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία στην 2η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι», οι οποίοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 53' λόγω της αποβολής του Κώστα Κατσουράνη για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή Σοδηρόπουλο, άνοιξαν το σκορ με το Βελάσκες στο 28' για να απαντήσει ο Ντε Βινσέντι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με ένα καταπληκτικό σουτ στην κίνηση. Ο Αντώνης Πετρόπουλος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες (75', 85') και ο Παναθηναϊκός «πέταξε» δύο πολύτιμους βαθμούς εντός έδρας.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής ξεχωρίζει η σαββατιάτικη αναμέτρηση της Skoda Χάνθη με την ΑΕΚ, η οποία ψάχνει τους πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα και θα έχει στη σύνθεσή της τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματά της (Κατίδης, Κορδέρο, Κατσικοκέρης). Ο Ολυμπιακός την Κυριακή υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Λεβαδειακό. Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα, με την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς τους.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 31/8
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (28' Βελάσκες/45+1' Ντε Βινσέντι)

Σάββατο 1/9
18:15 Βέροια-Πανιώνιος (Nova Sports 2)
18:15 Πλατανιάς-Πανθρακικός (NS3)
20:30 Skoda Χάνθη-ΑΕΚ (NS2)

Κυριακή 2/9
18:15 Αρης-ΟΦΗ (NS3)
18:15 Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα (NS1)
20:30 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (NS1)

Δευτέρα 3/9
20:30 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (NS1)

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ