Όχι στη συναίνεση - Ναι στα σωστά μέτρα - iefimerida.gr

Όχι στη συναίνεση - Ναι στα σωστά μέτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε ότι δεν θα στηρίξει μια λάθος συνταγή, όπως είναι η πολιτική που εφαρμόζεται τώρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε, εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου, όπου είχε γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πως εάν ένα μέτρο είναι καλό για την πατρίδα έχουμε το καθήκον και την υποχρέωση να το στηρίξουμε, εάν όμως βλάπτει την πατρίδα έχουμε το δικαίωμα να το απορρίψουμε.

Νωρίτερα ο κ.Παπούλιας είχε υποδεχθεί τον κ. Σαμαρά με τη φράση του Θουκυδίδη "οι καιροί ου μενετοί" (οι ευκαιρίες δεν μπορούν να περιμένουν). Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους συζήτησαν μεταξύ άλλων για ζοφερό τοπίο, το οποίο δημιουργείται από την κατάσταση στην οικονομία, την ασφάλεια, την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση, έκανε λόγο ο κ. Σαμαράς και τόνισε ότι "το θέμα είναι να βρούμε τη σωστή λύση". "Το εύχομαι", αποκρίθηκε ο κ. Παπούλιας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ