Οκτώ στους δέκα Έλληνες δεν έχουν ούτε 2.000 ευρώ στην τράπεζα - iefimerida.gr

Οκτώ στους δέκα Έλληνες δεν έχουν ούτε 2.000 ευρώ στην τράπεζα

Οκτώ στους δέκα Έλληνες δεν έχουν ούτε 2.000 ευρώ στην τράπεζα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά την επιστροφή κεφαλαίων στις τράπεζες, τα ποσά των καταθέσεων δεν φαίνεται να αυξήθηκαν αφού οκτώ δέκα τις Έλληνες καταθέσεις, έχουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό λιγότερα από τους 2.000 στην ευρώ. Σύμφωνα με τα Νέα τα στατιστικά στοιχεία που έχει στη διάθεση της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, δείχνουν πως οι καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων στις τράπεζες της Ελλάδας ήταν μειωμένες στο τέλος Ιουλίου 2012 κατά 34,7% σε σχέση με τον Δεκέμβριο 2009.

Την ίδια ώρα 885.000 δανειολήπτες οδηγήθηκαν στη λύση της ρύθμισης των δόσεων με τις τράπεζες. Από τα έως τώρα στοιχεία πρόκειται για 222.384 νοικοκυριά ζήτησαν ρύθμιση για τα στεγαστικά δάνεια και 663.422 δανειολήπτες ζήτησαν ρύθμιση για πιστωτικές κάρτες, καταναλωτικά ή προσωπικά δάνεια που είχαν πάρει κατά το παρελθόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ