ΔΝΤ: Στηρίζουμε την Ελλάδα – Εργάζεται για δίκαια και ισορροπημένα μέτρα - iefimerida.gr

ΔΝΤ: Στηρίζουμε την Ελλάδα – Εργάζεται για δίκαια και ισορροπημένα μέτρα

ΔΝΤ: Στηρίζουμε την Ελλάδα – Εργάζεται για δίκαια και ισορροπημένα μέτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πλευρό της Ελλάδας εμφανίζεται να είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, καθώς σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Τζέρι Ράις, η ελληνική κυβέρνηση, εργάζεται για δίκαια και ισορροπημένα μέτρα.

Η επίσκεψη της Τρόικα στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα έχει ως στόχο να αξιολογήσει τις προσπάθειες που κάνει η χώρα μας καθώς και την πορεία του οικονομικού προγράμματος. Σύμφωνα με τον κ. Ράις, η Τρόικα θα συζητήσει για το ποια βήματα πρέπει να γίνουν στο επόμενο διάστημα καθώς και τις προοπτικές της κατάστασης που επικρατεί σήμερα.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ είπε πως ο χρόνος παραμονής των Τροϊκανών στην Ελλάδα εξαρτάται από την πρόοδο των συζητήσεων. Στόχος της Τρόικα είναι η μείωση του Ελλείμματος, είπε ο Τζέρι Ράις, ο οποίος συμπλήρωσε πως επιθυμεί να δει διαρθρωτικά μέτρα, τόνωση της απασχόλησης αλλά και να γίνει σαφές πως εξασφαλίζεται μόνιμη ανάπτυξη για τη χώρα.

Ο Τζέρι Ράις πάντως τόνισε πως δεν γνωρίζει πότε θα είναι έτοιμη η έκθεση της Τρόικα, έτσι ώστε να δοθεί στο Ταμείο και ύστερα να δει το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ