Ταξίδι στο Βερολίνο – Ο Στουρνάρας θα έχει τετ-α-τετ με τον Σόιμπλε - iefimerida.gr

Ταξίδι στο Βερολίνο – Ο Στουρνάρας θα έχει τετ-α-τετ με τον Σόιμπλε

Ταξίδι στο Βερολίνο – Ο Στουρνάρας πάει στον Σόιμπλε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το Βερολίνο θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγκανκ Σόιμπλε. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο Γιάννης Στουρνάρας θα μεταβεί την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Βερολίνο.

Η συνάντηση Στουρνάρα – Σόιμπλε θα πραγματοποιηθεί σε συνέχεια των επαφών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε Γερμανία με την καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και σε Γαλλία με τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, Αντικείμενο της συνάντησης το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας μας.

Επιπλέον επίσης έγινε γνωστό από το υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Στουρνάρας θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της Τρόικα την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ