Κυκλοφόρησε το iPhone 5 μαϊμού... από την Κίνα με αγάπη - iefimerida.gr

Κυκλοφόρησε το iPhone 5 μαϊμού... από την Κίνα με αγάπη

Κυκλοφόρησε το iPhone 5 μαϊμού... από την Κίνα με αγάπη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους ανυπόμονους Ασιάτες fan της Apple, που δε μπορούν να περιμένουν να βγει επίσημα στα καταστήματα το νέο iPhone 5, οι δαιμόνιοι Κινέζοι κατασκευαστές διέθεσαν στην αγορά μία απομίμηση της πολυαναμενόμενης συσκευής της Apple, στην οποία μάλιστα έβαλαν λογισμικό Android!

Η συσκευή αυτή, έχει την πρωτότυπη (!) ονομασία Goophone 5 και είναι (σχεδιαστικά τουλάχιστον) πιστή αντιγραφή, αφού διαθέτει ακόμη και το νέο δίχρωμο design που θα έχει και το iPhone 5 καθώς και ένα μικροτσιπ, αγνώστου ακόμα τύπου.

Έχει ακόμη μία φωτογραφική μηχανή 5 megapixel στο πίσω μέρος και 1,3 megapixel στο μπροστά, αντιγράφοντας πιστά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός iPhone.

Όλα; ε,σχεδόν όλα, αν λάβουμε υπ' οψιν ότι το Goophone 5 θα τρέχει λογισμικο Android, παντρεύοντας έτσι (εν αγνοία τους) τις δύο μεγάλες αντίπαλες εταιρίες.

Το πόσο στοιχίζει και που ακριβώς διατίθεται παραμένει ακόμα ένα μυστήριο, παραμένουν ένα μυστήριο, αλλά η εφευρετική και θρασύτατη Shanzhai biz που υπογράφει το Goophone 5, δε φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα πνευματικά δικαιώματα, αδιαφορώντας για τη δικαστική απόφαση που ήδη εκκρεμεί για την Samsung

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ