Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας με τοπικές νεφώσεις σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το καλοκαίρι να πλησιάζει στο τέλος του, όμως ο καιρός παραμένει ακόμα ηλιόλουστος και ζεστός. Για σήμερα Πέμπτη συνεχίζονται οι βόρειοι άνεμοι, λίγο πιο εξασθενημένοι ωστόσο. Ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι γενικά αίθριος με κατά τόπους νεφώσεις κυρίως στα ορεινά της χώρας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός και οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στα ανατολικά και βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη,

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αίθριος, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγεςτοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο προβλέπεται επίσης αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους που θα φτάσουν μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 28 και στην Κρήτη τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με βόρειους ανέμους μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ