Εκλέγουν γραμματέα στη ΝΔ – Μάχη Κακλαμάνη-Κεφαλογιάννη - iefimerida.gr

Εκλέγουν γραμματέα στη ΝΔ – Μάχη Κακλαμάνη-Κεφαλογιάννη

Εκλέγουν γραμματέα στη ΝΔ – Συνεδριάζει η κεντρική Επιτροπή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν απολογισμό των έως τώρα πεπραγμένων αναμένεται να ξεκινήσει την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην κεντρική επιτροπή του κόμματος, η οποία συνεδριάζει σήμερα στις 10:30 για να εκλέξει νέο γραμματέα.

Είναι η πρώτη φορά που συνεδριάζει το κομματικό όργανο μετά τις εκλογές και ο πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει στα γαλάζια στελέχη την αποφασιστικότητά του να προχωρήσει χωρίς αμφιταλαντεύσεις στο σχέδιο που έχει χαράξει.

Η αναμέτρηση πάντως για την εκλογή γραμματέα του κόμματος αναμένεται να είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα στους Νικήτα Κακλαμάνη και Μανώλη Κεφαλογιάννη μετά την αποχώρηση του Φίλιππου Ταυρή ο οποίος έχει αναλάβει την ευθύνη της οργάνωσης του επικείμενου συνεδρίου της ΝΔ.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης κατήγγειλε πως «στελέχη της Συγγρού που έχουν ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης» ενώ ζήτησε ακόμη και την απομάκρυνση του κ. Κώστα Ζωντανού από την θέση του γραμματέα οργανωτικού γιατί όπως υποστήριξε στηρίζει τον αντίπαλό του. Βέβαια το αίτημα του τέως δημάρχου Αθηναίων δεν έγινε δεκτό από τον Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ