Να γίνει πορνοστάρ προτείνει στον πρίγκιπα Χάρι, διάσημος παραγωγός σέξι ταινιών! - iefimerida.gr

Να γίνει πορνοστάρ προτείνει στον πρίγκιπα Χάρι, διάσημος παραγωγός σέξι ταινιών!

Να γίνει πορνοστάρ προτείνει στον πρίγκιπα Χάρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να συμμετέχει σε μια σέξι ταινία προτείνει στον πρίγκιπα Χάρι ο διάσημος παραγωγός πορνό, Στιβ Χιρσκ, ο οποίος, φαίνεται ότι εντυπωσιάστηκε από τα καμώματά του στο Λας Βέγκας.

Ο Στιβ Χιρσκ υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο ο Χάρι θα γίνει ο πιο κουλ πρίγκιπας όλων των εποχών, ενώ ως αντίτιμο για τη συμμετοχή του, του προσφέρει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων!

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο και δημοσίευσε την επιστολή του παραγωγού στον Χάρι, ο Χιρσκ, τονίζει σε αυτή, πως δεν θα πρόκειται για καμιά ταινιούλα της πλάκας, αλλά για μια μεγαλεπήβολη ταινία, υψηλού προϋπολογισμού, η οποία θα έχει τίτλο «Μπελάδες με τον Χάρι».

Μάλιστα, ο Χιρσκ αφήνει την επιλογή του σκηνικού στον πρίγκιπα και του προτείνει να πάρει μαζί του όλους τους γαλαζοαίματους φίλους του!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ