Didepux: Κοσμήματα σαν κόμικς - iefimerida.gr

Didepux: Κοσμήματα σαν κόμικς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαράβατο όσο ένα μαθηματικό αξίωμα και αληθές όσο ένας φυσικός νόμος: η γνώση ενός κοριτσιού πάνω στο pop culture δεν μπορεί να αμφισβητηθεί εις το παραμικρό, όταν το κορίτσι έχει περάσει επιτυχώς από το τεστ του μαραθωνίου Twilight Saga με πολεμοφόδια Giant Cola, κιλό ποπ κορν και σοκολάτες.

Η Δέσποινα Μπουρνελέ πίνει νερό στο όνομα του ποπ, με την ευρεία έννοια, και η πολύ ποπ εταιρεία της Didepux εκπληρώνει τις γραφιστικές σου επιθυμίες με έναν όσο ποπ τρόπο θέλεις˙ αυτό όμως που με κάνει να θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω τη λέξη ποπ παραβιάζοντας κάθε κανόνα έκθεσης περί επανάληψης λέξεων μέσα στην ίδια πρόταση για να την αποθεώσω, είναι τα κοσμήματά της. Με το μάτι στο χρώμα και την καρδιά στην Ιαπωνία, η Δέσποινα σχεδιάζει κομμάτια για τα οποία η Gwen Stefani θα πλήρωνε υπερωρίες τις baby stitters, προκειμένου να κερδίσει ώρες μπροστά στον καθρέπτη της αποφασίζοντας ποιο να φορέσει. Να τα κοσμήματα του μικρού αυτού manga, που κάνοντας scroll down θα δεις και πώς μπορείς να αποκτήσεις.

All pink

Didepux: Κοσμήματα σαν κόμικς | iefimerida.gr 1

Starlight

Didepux: Κοσμήματα σαν κόμικς | iefimerida.gr 2

Thunderbolt

Didepux: Κοσμήματα σαν κόμικς | iefimerida.gr 3

Wow

Didepux: Κοσμήματα σαν κόμικς | iefimerida.gr 4

Diamond Friend

Για να αγοράσεις, τηλεφώνησε στο 210 9755850 ή πέρνα από τη Δάφνη, Μ. Αλεξάνδρου 18, πολύ κοντά στο μετρό.

Πηγή: fashionism

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ