Η νυν και η πρώην του Ολάντ θα κονταροχτυπηθούν μέσω βιβλίων - iefimerida.gr

Η νυν και η πρώην του Ολάντ θα κονταροχτυπηθούν μέσω βιβλίων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ μιντιακή και προσοδοφόρα αποδεικνύεται η μάχη μεταξύ της νυν και της πρώην συντρόφου του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Μετά τα χιλιάδες δημοσιεύματα που τις παρουσιάζουν να χτυπιούνται ανελέητα σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο έρχονται τώρα δυο βιβλία που δίνουν λεπτομέρειες από σκηνές ζηλοτυπίας και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Δυο γυναίκες δημοσιογράφοι δημοσιεύουν τα βιβλία που αναμένεται να γίνουν μπεστ σέλλερ σε πολλές γλώσσες. Το πρώτο ονομάζεται «Μεταξύ δύο γυναικών» και αναφέρεται στο τρίο Ολάντ-Ρουαγιάλ-Τριερβελέρ, το δεύτερο έχει τίτλο «Η πρώην» και αποτελεί μια ανατρεπτική βιογραφία της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με λεπτομέρειες και περιστατικά που περιγράφουν τη γαλλίδα πολιτικό ως εξαιρετικά κυνικό άτομο.

Σε μια σκηνή, ο Φρανσουά Ολάντ βρίσκεται σε Συνέδριο και στην εξέδρα ανεβάζει και τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ. Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ πολεμάει να ανέβει επίσης στην εξέδρα και της κόβει το δρόμο ο υπεύθυνος ασφάλειας του Ολάντ : «Εσείς όχι» της λέει, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τη σταματήσει, η Ρουαγιάλ ανεβαίνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Στο βιβλίο «Η πρώην» μαθαίνουμε ότι η Σεγολέν Ρουαγιάλ δέχτηκε να στηρίξει τον Ολάντ για υποψήφιο Πρόεδρο της Γαλλίας τον Οκτώβριο του 2011 προκειμένου να ρυθμίσει μαζί του τις αποζημιώσεις -σε είδη και χρήματα- που θα της κατέβαλε για να χωρίσουν και τυπικά !
Είναι η πρώτη φορά που η προσωπική ζωή Προέδρου της Γαλλίας παίρνει τόσο αρνητικό χαρακτήρα μέσα από τις ζηλοτυπίες και τις σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίζονται μεταξύ των δύο συντρόφων του Φρανσουά Ολάντ. Ο προκάτοχός του Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος είχε επίσης χωρίσει από την Σεσίλια Σαρκοζί, μητέρα των παιδιών του, πριν παντρευτεί την Κάρλα Μπρούνι δεν είχε δώσει δικαίωμα σε τέτοιες σκηνές αφού οι δύο κυρίες απέφυγαν να δώσουν αφορμές για δημόσιες ζηλοτυπίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ