Παπαδημούλης: Βενιζέλος-Κουβέλης κάνουν νάζια, αλλά τελικά λένε ναι - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Βενιζέλος-Κουβέλης κάνουν νάζια, αλλά τελικά λένε ναι

Παπαδημούλης: Βενιζέλος-Κουβέλης κάνουν νάζια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρά εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και του Φώτη Κουβέλη, με αφορμή τα σκληρά μέτρα που καλούνται να «συνυπογράψουν» στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό, εξαπέλυσε με σχόλιό του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ειδικότερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter για τα νέα μέτρα, που θα αποφασίσουν σήμερα οι τρεις αρχηγοί:

Σαμαράς-Στουρνάρας αποφάσισαν τα άγρια, άδικα και υφεσιακά μέτρα. Βενιζέλος- Κουβέλης κάνουν νάζια και τελικα λένε ναι. Σήμερα πάλι τα ίδια!

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος ήταν και η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, για τις χτεσινές δηλώσεις Σαμαρά-Στουρνάρα σχετικά με τα νέα μέτρα.

«Όσο και αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να δικαιολογήσει τον υφεσιακό και αντικοινωνικό χαρακτήρα της πολιτικής του, δεν μπορεί να κρύψει πως αυτή είναι που οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία και υπονομεύει τη συμμετοχή της στην Ευρωζώνη» είχε δηλώσει ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ