«Από την Kelly στο κελί» - Ο Λάκης Γαβαλάς γράφει βιβλίο μέσα στη φυλακή; - iefimerida.gr

«Από την Kelly στο κελί» - Ο Λάκης Γαβαλάς γράφει βιβλίο μέσα στη φυλακή;

Ετοιμάζει βιβλίο ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από τη φυλάκη;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βιβλίο φημολογείται ότι ετοιμάζει ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από τη φυλακή, στο οποίο θα εξιστορεί την πορεία της ζωής του...

Σύμφωνα με το zougla.gr το βιβλίο θα λέγεται «Από την Kelly στο κελί», όπου Kelly είναι η διάσημη τσάντα του οίκου Hermes.

«Αν το κάνει, το πιθανόν αυτοβιογραφικό βιβλίο του θα δίνει σίγουρα έμφαση στα τελευταία τρία χρόνια, αυτά που τον σημάδεψαν βαθειά. Η ζωή μέσα στην φυλακή δεν είναι καθόλου εύκολη για έναν άνθρωπο σαν τον Λάκη Γαβαλά, υπερδραστήριο και ενεργητικό μέχρι την ημέρα που μπήκε στον Κορυδαλλό», αναφέρει το δημοσίευμα.

Είχε ήδη περάσει πολλά, βλέποντας την αυτοκρατορία του να διαλύεται, μέσα σε δύο μόλις χρόνια και τον ίδιο πρωταγωνιστή σε συλλήψεις που θυμίζουν ένα «εγκληματίας» και όχι ένα επιχειρηματία που έπεσε έξω από δικούς του μάλιστα ανθρώπους.

Το μόνο βέβαιο είναι οτι το βιβλίο θα έχει πολλές πικάντικες λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν στον επιχειρηματικό βίο του Λάκη Γαβάλα και δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να γίνει best-seller.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ