Zωδιομαζέματα, ζωδιοσκορπίσματα - iefimerida.gr

Zωδιομαζέματα, ζωδιοσκορπίσματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποψινή Πανσέληνος στον Σκορπιό είναι γλυκόπικρη. Ετοιμάσου για δυνατές συγκινήσεις και για δυνατά σφαλιαρίσματα. Ω, λα λα!

Κριός

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σε βάζει πάλι να ρωτάς «τι έκανα, τι δεν έκανα, τι θα μπορούσα να κάνω και δεν το έκανα». Έλα, νισάφι πια με την ενδοσκόπηση. Χρυσά πουλιά πετούν μέσα στον κήπο σου και άνθισαν και κάτι αγριοκερασιές. Άφησε τα οικονομικά άγχη στην μπάντα και πες της μπάντας να παίξει το «Addicted» (από το Superclub Addiction).

Tαύρος

Η Πανσέληνος απόψε στοn Σκορπιό σε κάνει πολύ πιο ερωτύλο και αυτό που τώρα σε διεγείρει είναι η επιδερμίδα των πραγμάτων. Η νύχτα σου πάντα θα είναι καλύτερη από τη μέρα σου. Άφησε το φεγγάρι να κάνει δουλειά, πες και δυο γλυκόλογα και όλη η ηδονή είναι δική σου.

Δίδυμος

Τα ζοριλίκια στη δουλειά συνεχίζονται και μια τάση σου είναι να τους σιχτιρίσεις όλους και να σηκωθείς να φύγεις. Ψυχραιμία, θα χαλάσεις το μανικιούρ σου έτσι όπως χτυπάς το χέρι πάνω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Έξω από την πόρτα σου είναι κάτι ευκαιρίες. Γιατί δεν τους ανοίγεις, είπαμε; Ο ερωτισμός, και αυτός αδέσποτος, περιμένει το στοργικό σου χάδι.

Καρκίνος

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, mon cher cancer, το λέει και ο ποιητής, στο λένε και οι περιστάσεις, τι περιμένεις πια να γίνει που δεν έχει γίνει για να πάρεις μπροστά; Το πράγμα θα ισορροπήσει μόνο αν αφήσεις τα δεν μπορώ, τα δεν ξέρω, είμαι από χωριό, και πας με τόλμη πάνω σε όλα αυτά που σου φαίνονται ζόρικα. Πάντα έτσι συμβαίνει με το φόβο, όταν πηγαίνουμε πάνω του βλέπουμε ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Στα αισθηματικά πρέπει να ισορροπήσεις πάλι την υπερβολή σου γιατί υπερφορτώνεις τους ανθρώπους που αγαπάς.

Λέων

Φόρτος, ένταση, τα οικονομικά σου σε ζορίζουν, έχεις γίνει και λίγο Σκρουτζ Μακ Ντακ και μετράς πενταροδεκάρες. Έτσι όμως δεν βγαίνει το πράγμα και το ξέρεις, γιατί δεν είναι στον τύπο σου. Ναι, οφείλεις να είσαι γενναιόδωρος για να σου επιστρέψει και η ζωή τη γενναιοδωρία. Η αποψινή Πανσέληνος στον Σκορπιό σού δίνει την ώθηση να τραβήξεις απότομα το τσιρότο. Mais oui, Leon, δεν θέλεις άλλο να ζεις με ψευδαισθήσεις. Ό,τι δεν τραβάει αποφασίζεις τώρα να το αποχαιρετήσεις. Διόλου κακή ιδέα, κι ας πονάει κάπως η αποχώρηση.

Παρθένος

Θέλεις να ξεκαθαρίσεις ένα δυο πραγματάκια, αλλά δεν βρίσκεις τον τρόπο, φοβάσαι, κι από την πολλή σκέψη στο τέλος κομπλάρεις και δεν κάνεις τίποτα. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, τα κάνεις όλα τρις χειρότερα. Η αποψινή Πανσέληνος κάπως τα ξεκαθαρίζει τα πράγματα στο μυαλό σου και βρίσκεις το κουράγιο που σου έλειπε. Εν ανάγκη, πιες και κανένα τζιν τόνικ να χαλαρώσεις ακόμα περισσότερο και άνοιξε την καρδιά σου. Δεν είναι κακό να δηλώσεις πώς αισθάνεσαι, το κακό είναι να αρχίζεις να μοιράζεις κατηγόριες και να κάνεις την παρθενίσια σου κριτική.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό σε κάνει και σκέφτεσαι πώς μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου. Όμως καιρό τώρα είσαι στη σκέψη και όχι στη δράση. Η ζωή συμβαίνει εδώ και τώρα, γι’ αυτό άσε τα επεκτατικά σχέδια και ρίξου στη μάχη. Και στον έρωτα πράξεις χρειάζονται και όχι λόγια. Οι Γάλλοι το λένε «Chambre des mots» δηλαδή δωμάτιο από λέξεις, ωω ναι, έχεις γεμίσει με τέτοια. Δείξε μας τελικά ότι εννοείς έστω και στο μισό αυτά που λες.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος απόψε στο ζώδιό σου είναι σαν αστρική παραμάνα, σκύβει στοργικά πάνω σου και σου δίνει χίλιες ευχές. Τι θα τα κάνεις τώρα αυτά τα δώρα, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Πάντως, τα επαγγελματικά σου σχέδια ευνοούνται και οι «σχέσεις» έχουν και αυτές την τιμητική τους. Οι προκλήσεις θα ξεφυτρώνουν σαν μαγικά μανιτάρια από το πουθενά. Έσω έτοιμος, λοιπόν, και κυρίως τόνωσε τη σκορπίσια σου καραβοτσακισμένη αυτοπεποίθηση. Εν ανάγκη, νιώσε και μια υπεροχή. Αυτό το υπεροπτικό προβάδισμα θα σε βοηθήσει να αποδεχτείς όλα τα καλά που πρόκειται να σου συμβούν χωρίς να σε κάνουν σε κάθε στροφή να ρωτάς «το αξίζω τώρα αυτό;».

Τοξότης

Καιρό τώρα έπρεπε να τραβήξεις μια κι έξω το τσιρότο, αλλά εσύ φοβικά το άνοιγες λίγο και το ξαναέκλεινες, και κάθε μέρα πονάς και από λίγο. Ήρθε ο καιρός, συμπαντικό αδέρφι, να κάνεις τη μεγάλη κίνηση και να απαλλαγείς από όλα αυτά που δεν χρειάζεσαι και τα σέρνεις σαν μπάλα κατάδικου στα πόδια σου. Ήρθε ο καιρός να πετάξεις ό,τι σου είναι περιττό. Η αποψινή Πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τις πραγματικές σου ανάγκες και σου δείχνει το δρόμο της ελευθερίας. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Η ώρα της δράσης έφτασε.

Αιγόκερως

Τα πράγματα έχουν αρχίσει να παίρνουν ένα πιο βολικό σχήμα, παρόλο που συνεχίζεις να γκρινιάζεις και από κεκτημένη ταχύτητα ακολουθείς τη «συμφορά», ενώ δίπλα σου έχεις ένα αποκλειστικό ηλιοβασίλεμα μόνο για σένα. Έλα, νισάφι, σταμάτα να είσαι ο γρουσούζης του ζωδιακού και δες την ομορφιά της ζωής και όλα αυτά τα πράγματα που περιμένουν να τα οικειοποιηθείς. Attention, όποιος σε πλησιάζει δεν έρχεται για να σου ζητήσει δανεικά, γι’ αυτό σταμάτα να είσαι τόσο επιφυλακτικός και άγριος τους τρομάζεις.

Υδροχόος

Στη δουλειά η πίεση συνεχίζεται κι εσύ πιάνεσαι από τον στίχο της Έμιλυ Ντίκινσον που λέει «ο άλλος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα», μα όσο κι αν ψάχνεις δεν μπορείς να βρεις αυτόν τον άλλο τρόπο. Για ψάξε λίγο καλύτερα, για να μη χαθείς ακόμα μια φορά στη μετάφραση. Η αποψινή Πανσέληνος λειτουργεί σαν υπέροχο ψυχεδελικό, και μπορεί να σε κάνει να νιώθεις σαν να έχεις πάρει χαπάκι lsd. Ναι, τους αγαπάς όλους και όλους η καρδιά σου τους χωράει… ωχ, ωχ, πάμε για έναν επόμενο γύρο θανάτου.

Ιχθύες

Η αποψινή Πανσέληνος στον Σκορπιό είναι φιλική μαζί σου, γι’ αυτό όσο κοπιαστική ή ζόρικη κι αν είναι η μέρα σου, τη νύχτα πρέπει να την αφιερώσεις στον ερωτισμό σου και να τον αφήσει ς να σε πάει όπου εκείνος νομίζει ότι θα περάσεις καλύτερα. Ναι, όπως έλεγε και ο συγγραφέας, η μέρα για τα γραπτά, η νύχτα για τα σώματα. Είναι καιρός πια να εκδηλώσεις τις πραγματικές σου επιθυμίες γιατί από την πολλή πίεση μπορεί και να σκάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ