Re:Birth - Μια συλλογή για την Ιαπωνία - iefimerida.gr

Re:Birth - Μια συλλογή για την Ιαπωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μουσική γίνεται το μέσο για να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στη μακρινή Ιαπωνία μετά τον καταστροφικό σεισμό και το σαρωτικό τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.

Η Chopshop Music δισκογραφικό «παιδί» του Έλληνα dj Butcher με έδρα το Λονδίνο, κυκλοφόρησε τη συλλογή Re:Birth σε ψηφιακή μορφή πριν λίγες εβδομάδες.
Στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης των θυμάτων της βιβλικής αυτής καταστροφής, η Chopshop music, η Curved Pressings και το Juno Download ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός άλμπουμ συμβολικού χαρακτήρα, με τη συμμετοχή 15 πολύ ξεχωριστών καλλιτεχνών. Ανάμεσά τους, ο Martin Brodin, οι The Dead Rose Music Company, ο Palov, οι Space Ranger και ο Tal M Klein. Χαρακτηριστικό της συλλογής, η ποικιλία ήχων, ρυθμών και επιρροών.
Όλοι οι συμμετέχοντες στη δημιουργία αυτού του πολυσυλλεκτικού άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά, έχουν εξασφαλίσει ότι το σύνολο των εισπράξεων θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του Ερυθρού Σταυρού της Ιαπωνίας για την άμεση αποκατάσταση και και ανακούφιση των πληγέντων.

Τσέκαρε και κατέβασε τη συλλογή Re:Birth η οποία έφτασε μέχρι και στο no2 του Juno Download charts και νιώσε καλύτερα ακούγοντας μουσική αλλά και γνωρίζοντας πως κάπως βοήθησες κι εσύ τους φίλους μας τους Γιαπωνέζους!

http://www.junodownload.com/products/re-birth/1733908-02/

Στέλλα Καλησπεράτου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική Ιαπωνία chopshop music
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ