Ψάχνει σκορ ανατροπής κόντρα στην Μάλαγα ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Ψάχνει σκορ ανατροπής κόντρα στην Μάλαγα ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει την ανατροπή κόντρα στην Μάλαγα ο Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μάλαγα (21:45 NS1) με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το έργο των «πράσινων» μόνο εύκολο δεν είναι, μια και πρέπει να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα εάν θέλουν να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης και να πετύχουν τουλάχιστον δύο γκολ για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει το «τριφύλλι» με 4-2-3-1 και τα ερωτηματικά για την αρχική ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει αφορούν την αμυντική γραμμή.

Ο Καρνέζης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ θα είναι ο Σπυρόπουλος, ο Βελάσκες θα είναι ο ένας κεντρικός αμυντικός, με πιθανότερο δίπλα του τον Βύντρα, ενώ αν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αγωνιστεί στο δεξί άκρο παρτενέρ του Βελάσκες θα είναι ο Πίντο. Αν ο Βύντρα αγωνιστεί ως στόπερ, το δεξί άκρο θα καλύψει ένας εκ των Σεϊταρίδη, Μαρίνου. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Κατσουράνης, Βιτόλο, δεξιά ο Ζέκα, αριστερά ο Σισοκό, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα παίξει πίσω από τον Φορναρόλι.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ