Συνάντηση στο Βερολίνο για Σόιμπλε-Μοσκοβισί με φόντο τον Ευρωπαϊκό Νότο - iefimerida.gr

Συνάντηση στο Βερολίνο για Σόιμπλε-Μοσκοβισί με φόντο τον Ευρωπαϊκό Νότο

Συνάντηση στο  Βερολίνο για Σόιμπλε-Μοσκοβίσι με φόντο τον Ευρωπαϊκό Νότο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελλάδα και Ισπανία θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών Γερμανίας και Γαλλίας σήμερα στο Βερολίνο. Οι κύριοι Σόιμπλε και Μοσκοβισι θα συζητήσουν και θα θέσουν τον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Γηραιά Ήπειρο.

Έχει ενδιαφέρον το τι θα «βγει» από αυτήν την συνάντηση των δύο αντρών, δεδομένου και ότι ο Βολφγκανγκ Σόιμπλε παραμένει αντίθετος στην επιμήκυνση του ελληνικού προγράμματος, κατά δύο έτη.

Την αντίθεση του αυτή επανέλαβε σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel, τονίζοντας πως περισσότερος χρόνος συνεπάγεται και περισσότερα χρήματα και κατ' επέκταση ένα νέο πρόγραμμα διάσωσης.

«Αυτός δεν θα ήταν σωστός τρόπος να λυθούν τα θεμελιώδη προβλήματα της Ευρωζώνης» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως συνεχίζει να «τρέχει» το πρόγραμμα των 130 δισ. ευρώ, που συμφωνήθηκε στο τέλος του 2011.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ