H Στικούδη σε νέα «πιπεράτη» φωτογράφηση [εικόνες] - iefimerida.gr

H Στικούδη σε νέα «πιπεράτη» φωτογράφηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη καυτή καλοκαιρινή ανάμνηση χάρισε στους φαν της η Κατερίνα Στικούδη, μέσω της νέας «δροσερής» φωτογράφησης που έκανε για λογαριασμό free press εντύπου.

«Περαστικά.. θα υπάρξει συνέχεια» είναι η προβοκατόρικη απάντηση της πάλαι ποτέ κολυμβήτριας του ΠΑΟΚ σε όλους εκείνους που επιμένουν να κριτικάρουν την επιλογή της να ασχοληθεί με το τραγούδι. Στα πλαίσια πάντα της συνέντευξης που συνοδεύει την φωτογράφησή της στο Life.

Ενώ η δημοφιλής παρουσιάστρια συμπληρώνει «Η κριτική δε με ενοχλεί. Αδιαφορώ πλήρως για τα πικρόχολα σχόλια... Η αλήθεια είναι ότι το τραγούδι ήταν κάτι που δεν το αποφάσιζα, παρότι μου είχαν γίνει διάφορες προτάσεις. Φοβόμουν την εντύπωση που υπάρχει στον κόσμο, όταν βλέπει μια όμορφη κοπέλα και τη θεωρεί 'άλλη μια ωραία απ' αυτές στο μικρόφωνο'. Όλα αυτά τα σχόλια ήθελα ν' αποφύγω.

Από την άλλη μεριά όμως έβλεπα, ότι όλοι οι δρόμοι με οδηγούσαν εκεί και δε θα έπρεπε να διστάζω να κάνω κάτι που επιθυμούσα, επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν μια συγκεκριμένη άποψη γι' αυτό».

H Στικούδη σε νέα «πιπεράτη» φωτογράφηση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ