Ζεστός και υγρός ο καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και πιθανότητα καταιγίδων - iefimerida.gr

Ζεστός και υγρός ο καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και πιθανότητα καταιγίδων

Ζεστός και υγρός ο καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και πιθανότητα καταιγίδων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα, Δευτέρα, η υγρασία θα είναι αποπνικτική, αφού η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα σημειώσει πτώση απο το βράδυ, ενώ καταιγίδες και ισχυροί βοριάδες θα σημειωθούν από το απόγευμα κυρίως στα βορειοανατολικά.

Στην Αττική θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 25 έως 41 βαθμούς κελσίου. Σε παραθαλάσσιες περιοχές 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος , αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς κελσίου, αλλά από το απόγευμα θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αρχικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες, στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Από το απόγευμα σε αισθητή πτώση.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις στα βορειοδυτικά και στα υπόλοιπα ορεινά. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 25 έως 38 βαθμούς κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη, ενώ από το απόγευμα η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. , ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Oι Κυκλάδες και η Κρήτη απτόητες απο το κύμα κακοκαιρίας, θα έχουν γενικά αίθριος και ηλιόλουστος καιρός, ενώ η θερμοκρασία στις περιοχές αυτές θα κυμανθεί από 26 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι στα βόρεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 26 έως 38 βαθμούς κελσίου, ενώ από το βραδύ θα είναι σε αισθητή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ