Βόμβα βρέθηκε εν όψει της επίσκεψης της Βασίλισσας Ελισάβετ στην Ιρλανδία - iefimerida.gr

Βόμβα βρέθηκε εν όψει της επίσκεψης της Βασίλισσας Ελισάβετ στην Ιρλανδία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια βόμβα βρέθηκε σε αποσκευές σε λεωφορείο στο Δουβλινο, η οποία εξουδετερώθηκε από τις τοπικές αρχές. Η Βασίλισσα Ελισάβετ παραγματοποιεί σήμερα μια ιστορική επίσκεψη στην Ιρλανδία, γεγονός που προκαλέι πολλές αντιδράσεις.

Η βόμβα βρέθηκε μετά από τις διαδοχικές επιχειρήσεις ασφαλείας που πραγματοποιούνται στιν Ιρλανδική πρωτεύουσα τις τελευταίες μέρες. Η αστυνομία έχει εντείνει ασφυκτικά τους ελέγχους και έχει απαγορευτεί για πολλές μέρες το παρκάρισμα σε συγκεκριμένα σημεία του Δουβλίνου στην μεγαλύτερη επιχείρηση ασφαλείας που έχει γίνει ποτέ στην χώρα.

Οι αρχές της Ιρλανδίας αλλά και της Αγγλίας βρίσκονται σε επιφυλακή μιας και χθες υπήρξαν μηνύματα απο Ιρλανδούς τρομοκράτες πως θα πραγματοποιούσαν επίθεση στο Λονδίνο αν δεν αναβληθεί η σημερινή επίσκεψη. Είναι η πρώτη φορά μετά από 100 χρόνια που μέλος της βρετανικής μοναρχίας θα επισκεφτεί την Ιρλανδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ