Αβραμόπουλος: Πρέπει να αντιμετωπισθούν οι εθνικιστικές ακρότητες - iefimerida.gr

Αβραμόπουλος: Πρέπει να αντιμετωπισθούν οι εθνικιστικές ακρότητες

Αβραμόπουλος: Πρέπει να αντιμετωπισθούν οι εθνικιστικές ακρότητες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να αντιμετωπισθούν τα φαινόμενα των εθνικιστικών ακροτήτων, που δηλητηριάζουν τις σχέσεις των λαών της περιοχής και υπονομεύουν το ευρωπαϊκό μέλλον της τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που είχε με τον πρέσβη της Αλβανίας, Ντασόρ Ντερβίς και τον επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της ΠΓΔΜ, Σάσκο Σεφκόβ.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Αβραμόπουλου με τον αλβανό πρέσβη συζητήθηκαν θέματα διμερούς και περιφερειακής συνεργασίας καθώς και η ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας.

Κατά την επόμενη συνάντηση του έλληνα υπουργού Εξωτερικών με τον επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της ΠΓΔΜ συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις, οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο χωρών και η ανάγκη επίλυσης του ζητήματος της ονομασίας στο πλαίσιο του ΟΗΕ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ