ΚΚΕ: Οι δεσμεύσεις Σαμαρά - Μέρκελ δεν είναι δεσμεύσεις του λαού - iefimerida.gr

ΚΚΕ: Οι δεσμεύσεις Σαμαρά - Μέρκελ δεν είναι δεσμεύσεις του λαού

ΚΚΕ: Οι δεσμεύσεις Σαμαρά - Μέρκελ δεν είναι δεσμεύσεις του λαού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ελληνικός δεν πρέπει να θεωρεί δικές του τις δεσμεύσεις που έκαναν η Ανγκέλα Μέρκελ και ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε με ανακοίνωση του το ΚΚΕ, στην οποία αναφέρει πως πρέπει να ξεσηκωθεί και να κάνει δική του υπόθεση την αποδέσμευση από την ΕΕ και τη διαγραφή του χρέους.

«Τις δεσμεύσεις για τις οποίες έκαναν λόγο οι Σαμαράς - Μέρκελ, ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να τις θεωρεί και δικές του. Έχει συμφέρον να ξεσηκωθεί, να προχωρήσει σε μεγάλες αγωνιστικές κινητοποιήσεις, να οργανωθεί διευρύνοντας τη συμμαχία του και να κάνει υπόθεσή του την αποδέσμευση από την ΕΕ και τη διαγραφή του χρέους, με τον πλούτο που παράγει στην ιδιοκτησία του» αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με τη Γερμανίδα καγκελάριο, 'Ανγκελα Μέρκελ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ