Ο πρίγκιπας Χάρι γυμνός στο πρωτοσέλιδο της Βρετανικής Sun [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι γυμνός στο πρωτοσέλιδο της Βρετανικής Sun [εικόνα]

Ο πρίγκιπας Χάρι γυμνός στο πρωτοσέλιδο της Βρετανικής Sun
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δικηγόροι της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας παλατιού, αν και δεν αμφισβητουν τη γνησιότητα των φωτογραφιών που διέρρευσαν απο την ιστοσελίδα TMZ, ζήτησαν απο τον Βρετανικό Τύπο να μη δημοσιεύσει τις γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα. Η Sun, όμως, είναι η πρώτη εφημερίδα που «έσπασε» τη συμφωνία αυτή, κάνοντας τον Χάρι πρωτοσέλιδο στο φύλλο της Παρασκευής.

Την Πέμπτη, οι Βρετανικές εφημερίδες δεν δημοσίευσαν τις γυμνές φωτογραφίες του Χάρι, μετά από δικαστικό αίτημα του Παλατιού, που ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής ζωής του. Σήμερα όμως, το μισό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Sun καλύπτεται από μια φωτογραφία του γυμνού πρίγκιπα να καλύπτει με τα χέρια του τα επίμαχα σημεία του σώματός του και πίσω του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας να είναι μια, επίσης γυμνή, νεαρή γυναίκα.

Όπως αναφέρει η Sun, που είναι μέρος του βρετανικού βραχίονα της αυτοκρατορίας των ΜΜΕ του Ρούμπερτ Μέρντοχ, η αίτηση των δικηγόρων του παλατιού, είναι τουλάχιστον αστεία, αφού χάρη στο διαδίκτυο, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είχαν ήδη δει τις φωτογραφίες αυτές.

Ο αρχισυντάκτης της Sun Ντέιβιντ Ντίνσμορ, δήλωσε σε βίντεο στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ότι η απόφαση για τη δημοσίευση δεν ήταν εύκολη, αλλά το θέμα αφορά «την ελευθερία του τύπου».

«Πρόκειται για μια γελοία κατάσταση όπου την φωτογραφία μπορούν να τη δουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μέσω ίντερνετ, αλλά δεν μπορούν να τη δουν στην πιο δημοφιλή εφημερίδα της Βρετανίας, την οποία διαβάζουν οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα», δήλωσε ο Ντίνσμορ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ