Παπαρήγα: Ο Σαμαράς δημιουργεί ψεύτικες ελπίδες στον λαό - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Ο Σαμαράς δημιουργεί ψεύτικες ελπίδες στον λαό

Παπαρήγα: Ο Σαμαράς δημιουργεί ψεύτικες ελπίδες στον λαό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού, με αφορμή τις επαφές που έχει τις τελευταίες ημέρες με Ευρωπαίους αξιωματούχους και ηγέτες ο Αντώνης Σαμαράς, εξαπέλυσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα υποστηρίζοντας πως δημιουργεί ψεύτικες ελπίδες στον λαό.

«Ο κ. Σαμαράς επιχειρεί μια εκστρατεία, με μπόλικα στοιχεία διαφήμισης, προκειμένου να καθησυχάσει και να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες στον ελληνικό λαό. Σίγουρα, σύσσωμη η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί πλήρως τόσο με τις απαιτήσεις της ολιγαρχίας του πλούτου στην Ελλάδα, όσο και της ΕΕ, η προοπτική για τον ελληνικό λαό είναι δραματική και θεωρούμε ότι το ζήτημα που τίθεται και για το οποίο πρέπει να επιλέξει ο ελληνικός λαός είναι διαχείριση της κρίσης ή διέξοδος» λέει χαρακτηριστικά η Αλέκα Παπαρήγα.

Σχολιάζοντας τις συναντήσεις της καγκελαρίου Μέρκελ και του προέδρου Ολάντ σήμερα και τις συναντήσεις που θα έχουν με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ σημείωσε ότι «ο ελληνικός λαός, το μόνο που μπορεί να περιμένει είναι από τον εαυτό του. Διαμορφώνοντας, όμως, την αναγκαία στις σημερινές συνθήκες σωστή πολιτική και οργανωμένος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ