Ο Μπολτ σκέφτεται να κάνει άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 - iefimerida.gr

Ο Μπολτ σκέφτεται να κάνει άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016

Ο Μπολτ σκέφτεται να κάνει άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς του 2016
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του και στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο σκέφτεται ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο Γιουσέιν Μπολτ.

Ο κάτοχος έξι χρυσών μεταλλίων στους Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποσύρεται πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη και σε κάποιο άλλο αγώνισμα εκτός από τα 100 και τα 200 μέτρα. «Είναι θέμα να δοκιμάζεις καινούριους στόχους, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω. Ο προπονητής μου θέλει να κάνω 400 μέτρα, εγώ θέλω να δοκιμάσω το άλμα εις μήκος», δήλωσε ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ στο «Sky News» και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Μπορώ να δοκιμάσω να σπάσω τα ρεκόρ μου ξανά, υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα, όμως μετά το τέλος της σεζόν θα αποφασίσουμε πάνω σε τι θα δουλέψουμε την επόμενη χρονιά», ενώ για το ενδεχόμενο να αποσυρθεί πριν από τους Αγώνες του 2016, ο Μπολτ απάντησε: «Θα βρίσκομαι σίγουρα στο Ρίο, εφόσον είμαι έτοιμος και σε καλή κατάσταση. Θα είναι πιο δύσκολο, όμως ανυπομονώ να το κάνω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ