Στις 21:45 η πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μάλαγα - iefimerida.gr

Στις 21:45 η πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μάλαγα

Στις 21:45 η πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μάλαγα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 21:45 την Μάλαγα στο «Ροσαλέδα» και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από δύο χρόνια, που θα δώσει οικονομική ανάσα στα ταμεία του συλλόγου, όμως καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ισπανικής ομάδας και με θετικό αποτέλεσμα θα έχουν το πλεονέκτημα στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ την επόμενη Τρίτη.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σύστημα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, ενώ από τα δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Βύντρα, Βελάσκες, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Βιτόλο, Κατσουράνης, δεξιά στη μεσαία γραμμή θα παίξει ο Ζεκά, αριστερά ο Μαυρίας και σε ελεύθερο ρόλο ο Σισοκό. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ένας εκ των Χριστοδουλόπουλου ή Φορναρόλι.

Την αποστολή του «τριφυλλιού» συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Σεϊταρίδης και Πίντο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ