ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέτρα της κυβέρνησης οδηγούν τους πολίτες στον Καιάδα της ανεργίας - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέτρα της κυβέρνησης οδηγούν τους πολίτες στον Καιάδα της ανεργίας

ΣΥΡΙΖΑ: Τα μέτρα της κυβέρνησης οδηγούν τους πολίτες στον καιάδα της ανεργίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα νέα στοιχεία του ΟΑΕΔ για την ανεργία, σημειώνοντας πως τα νέα μέτρα που θα ληφθούν θα οδηγήσουν την οικονομία σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση κάνει λόγο για Καιάδα της ανεργίας στον οποίον θα οδηγηθεί ο λαός, καθώς η χώρα κινδυνεύει με ακόμη μεγαλύτερη οικονομική κοινωνική ερήμωση και ανθρωπιστική καταστροφή. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «κατεδαφιστικές» πολιτικές των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων, τις οποίες συνεχίζει και η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση.

Μάλιστα η Αξιωματική Αντιπολίτευση τονίζει πως με αυτές τις πολιτικές τα ποσοστά ανεργίας οδηγούνται σε πρωτοφανή ιστορικά ρεκόρ και έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα «απέραντο κοινωνικό ερειπιώνα».

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον ελληνικό λαό να διεκδικήσει μια άλλη πολιτική αναπτυξιακής ανασυγκρότησης, που θα έχει ως πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανεργίας και τη στήριξη των ανέργων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ