Αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων πνίγηκε σε ναυάγιο με λαθρομετανάστες - iefimerida.gr

Αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων πνίγηκε σε ναυάγιο με λαθρομετανάστες

Αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων πνίγηκε σε ναυάγιο με λαθρομετανάστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την τύχη της αθλήτριας των Ολυμπιακών Αγώνων, Σάμια Γιουσούφ Όμαρ, από την Σομαλία η οποία πιστεύεται πως πνίγηκε σε ναυάγιο με παράνομους μετανάστες το οποίο είχε ως προορισμό την Ιταλία.

Όπως δημοσιεύει ο ιστότοπος pubblicogiornale.it, ένας πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής των 1.500 μέτρων επίσης από την Σομαλία, ο Αμπντί Μπίλε, ανακοίνωσε τον θάνατο της 21χρονης σπρίντερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 21χρονη αθλήτρια βρισκόταν σε ένα πλοίο με μετανάστες που προσπαθούσε να διαπλεύσει την Μεσόγειο από την Λιβύη, το οποίο ναυάγησε και αυτή πνίγηκε. Ωστόσο ο Μπίλε δεν διευκρίνισε πότε μπορεί να συνέβη το τραγικό γεγονός.

«Ήταν μια πολύ καλή αθλήτρια. Ένα υπέροχο κορίτσι», δήλωσε, ενώ το BBC μετέδωσε πως η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Σομαλίας επιβεβαίωσε το θάνατο της Σάμια, χωρίς πάντως να κάνει γνωστές λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ